Hva vi gjør

Smart Flow | Hva vi gjør

Devoteam Smart Flow er eksperter på prosesser og digitale verktøy. Vi involverer mennesker til å lage gode prosesser som fungerer i praksis, i de riktige digitale verktøyene.

Smart Flow bruker skybaserte plattformer for å løse forretnings-problemer og skape verdier for brukerne. Dette gjør vi gjennom å begynne vårt arbeid hos brukeren, og deretter jobbe oss innover i organisasjonen og systemene. Vi kan digitale verktøy, men vi er ikke IT-konsulenter før situasjonen krever det.

Vi leverer løsninger eller leter etter de mest nytenkende og ambisiøse produktene fra leverandører fra hele verden.  Men, vi bruker teknologi som middel til å løse kundens utfordring, ikke som et mål i seg selv, og vil alltid foreta en objektiv behovsanalyse sammen med kunden før vi anbefaler en plattform.

 

Vi begynner hos brukeren

Smart Flow bruker skybaserte plattformer for å løse forretnings-problemer og skape verdier for brukerne. Dette gjør vi gjennom å begynne vårt arbeid hos brukeren, og deretter jobbe oss innover i organisasjonen og systemene. Vi er ikke IT-konsulenter før situasjonen krever det.

Prosesser, Verktøy og Kunstig intelligens

Gode og effektive plattformer gir grobunn for automatisering og kunstig intelligens.  Ved å strukturere, formalisere og digitalisere tjenester, legger vi grunnlaget for å automatisere repetitive oppgaver og samle datagrunnlag som tillater datadrevne AI-plattformer.

Smart Flow skal bygge partnerskap med de mest interessante aktørene i verden, og være Norges ledende kompetansesenter innen automatisering og kunstig intelligens som virksomhetsstøtte.

Riktige Digitale Verktøy

Riktige digitale verktøy er det som dekker ditt behov og har skalerbarhet og fleksibilitet til å vokse med din virksomhet. Som regel er dette skybaserte verktøy som støtter dine behov i en forretningsprosess. 

Vi skal være en troverdig rådgiver på banebrytende teknologi. Med kunnskap om et økosystem av tilgrensende teknologiområder

Vi levere løsninger for verktøy vi tror på, men er ikke bundet til noen.

Devoteam Smart Flow

Forretningsforståelse og teknologisk gjennomføringsevne

Devoteam Smart Flow er et rådgivningsselskap. Vi har i tillegg partnerskap hos de teknologileverandørene vi mener er aller best, der vi både leverer lisenser og har sertifisert kompetanse.

Kontakt oss

E-post: post@smart-flow.no

Besøksadresse
Kirkegata 17
0153 Oslo

Åpne kart

Organisasjonsnummer

922 076 278

Følg oss