Om Oss

Vi skaper verdi ved å

involvere mennesker i å lage
gode prosesser i riktige digitale verktøy

Devoteam Smart Flow er et nyoppstartet selskap i Devoteam gruppen som bistår sine kunder med rådgivning og verktøy for digital forretnings- og støtteprosesser.

 

Vi er en gruppe erfarne konsulenter med solid kunnskap på prosesskartlegging, service management og management consulting, og kan i tillegg trekke på ekspertkompetanse fra 100+ management konsulenter i Devoteams andre selskaper i Norge. Størrelsen, strukturen, og en tydelig posisjonering i grensesnittet mellom teknologi og forretning, gir oss fleksibilitet, effektive kommunikasjonslinjer og handlekraft.

Vår historie

etablert

Smart Flow ble stiftet i 2018 av Magnus Døving Pedersen og Claus Karlsen.


Selskapet er finansiert av gründerne og av Devoteam Group, et europeisk konsulentselskap innenfor informasjonsteknologi og digitalisering.

 

Devoteam i Norge

Devoteam er etablert i Norge gjennom oppkjøpene i DaVinci og Fornebu Consulting, og har rundt 100 ansatte og 300 millioner i omsetning.

Devoteam Norge er et ledende Management Consulting selskap som styrer prosjekter i bl.a. Helsesektoren, Forsvaret og for rederinæringen.

ansatte

omsetning

oppkjøp

Speedboat

Vi kaller Devoteam Smart Flow en “Speedboat”. Det er et konsept utviklet av Devoteam som gir full selvstendighet til stifterne, samtidig som Devoteam sikrer økonomisk trygghet og et verdensomspennende nettverk av konsulenter og partnerskap.

Smart Flow vil samarbeide kommersielt med Devoteams norske datterselskap, og industrielt med Devoteams selskaper som jobber med prosessplattformer i Danmark, England, Tsjekkia, Frankrike og Midtøsten.

Entreprenørtradisjon

Devoteam Group ble stiftet i 1995 av Godefroy og Stanislas de Bentzmann. De deler fortsatt rollen som CEO. Gruppen har hele tiden beholdt sitt gründer-DNA, og er stolt av sin desentraliserte beslutningsstruktur, lokale selvstendighet og evne til kontinuerlig læring. Vi mener det er nøkkelen til å lykkes i en teknologiverden i kontinuerlig og tiltagende endring.

Innovasjonsmotor

Vi legger stor vekt på kompetanseheving og videreutvikling av våre ressurser, slik at vi kan bruke de beste metodene for å levere de mest innovative løsningene. Konsulentene i Smart Flow behersker hele livssyklusen, fra tegnebrettet til brukeropplæring, forvaltning og drift.

Devoteam globalt er Gull- eller Platinumpartner med en rekke ledende teknologibedrifter, blant annet Google, RedHat, ServiceNow, Microsoft, Atlassian, Blue Prism og Automation Anywhere.

Kontakt oss

E-post: post@smart-flow.no

Besøksadresse
Kirkegata 17
0153 Oslo

Åpne kart

Organisasjonsnummer

922 076 278

Følg oss